Pirkanmaan Taidesuunnistus 29.-30.8.2020

Kevään poikkeusoloissa myöhempään ajankohtaan siirretty Pirkanmaan Taidesuunnistus 2020 on vihdoin täällä! Monien muiden taiteilijoiden tapaan avaan työhuoneeni ovet molempina päivinä 29.-30.8. yleisölle klo 11-17. Tervetuloa tutustumaan työhuoneeseeni ja teoksiin sekä jututtamaan taiteilijaa! Esillä on sekä uudempaa että vanhempaa tuotantoa ja myös arkistojen kätköistä löytyneitä viimeisiä julisteita ja kortteja. Pari pientä maalausta on valmistunut ihan tässä viime päiviä, joten aivan uunituoreitakin teoksia löytyy!

Työhuoneeni on osa AH! Ateljeet -työhuoneyhteisöä ja sijaitsee Tampereella osoitteessa Ali-Huikkaantie 33 B, 2.kerros. Taidesuunnistukseen osallistuu samassa osoitteessa suuri joukko muitakin taiteilijoita, ja heiltä on esillä muun muassa maalauksia, veistoksia, kuvituksia ja akvarelleja. Työhuoneeltamme mukana ovat lisäkseni: Anne Alalantela, Jaakko Himanen, Iro Kivi, Aino Louhi, Petri Merta, Reetta Partanen, Julia Prusi, Iidu Tikkanen ja Kaisa-Tuulia Tuomi. Pihassa on muutamia maksuttomia parkkipaikkoja talon seinustalla. Perille pääsee myös helposti Teiskontien varteen paikallisliikenteen busseilla 1, 8 ja 28 ja Ali-Huikkaantielle bussilla 80. Polkupyöräilykin onnistuu, sillä esimerkiksi keskustan suunnasta meille polkaisee parissakymmenessä minuutissa.

Tervetuloa tekemään hankintoja, tutustumaan uuten ateljeekeskukseen tai ihan vain tapaamaan meitä taiteilijoita ja nauttimaan esillä olevista teoksista ja tapahtuman tunnelmasta. Pirkanmaan Taidesuunnistus onkin ainutlaatuinen mahdollisuus tekijöiden ja yleisön välisiin kohtamisiin työhuoneympäristössä.

Haluamme huolehtia kaikkien kävijöiden turvallisuudesta. Tiloissamme on käsienpesupaikka ja käsidesiä. Tarvittaessa rajaamme osallistujien määrää kerrallaan per työhuone, jotta turvavälien säilyttäminen varmasti onnistuu. Jääthän kotiin, mikäli tunnet edes lieviä flunssan oireita.

Tänä vuonna Taidesuunnistus järjestetään jo kuudennentoista kerran ja mukana on noin 130 taidekohdetta eri puolilla Pirkanmaata. Tapahtuman aikana yleisöllä on mahdollisuus vierailla pirkanmaalaisten taiteilijoiden, kädentaitajien ja muotoilijoiden työtiloissa sekä ateljeissa, gallerioissa ja näyttelypaikoissa maksutta molempina tapahtumapäivinä. Tarjolla on muun muassa kuvataidetta, grafiikkaa, veistoksia, valokuvataidetta sekä keramiikka-, koru- ja lasitaidetta.

Taidesuunnistusta järjestää Taidesuunnistus ry, yleishyödyllinen yhdistys, jonka jäsenyhdistyksiä ovat Tampereen Taiteilijaseura ry, Modus ry, Valokuvakeskus Nykyaika ry, Rajataide ry sekä Taito Pirkanmaa ry. Taidesuunnistus ry:n tarkoitus on taiteen, muotoilun ja käsityön kaupallisten edellytysten edistäminen Pirkanmaalla sekä paikallisen osaamisen esiin nostaminen.

Pirkanmaan Taidesuunnistus